Slimline

Slimline

In de SlimLine POD ultra deluxe zijn meerdere technologieën gecombineerd voor gewichtverlies, stimulering van de stofwisseling en andere gerelateerde fysiologische kenmerken. Slimline overwint succesvol de problemen van het traditionele dieet dat meestal faalt omdat de stofwisseling niet werd gestimuleerd en de “Set Point” niet werd verminderd. De combinatie van technologieën zoals zuurstof, warmte, infrarood, led, enz. garanderen u resultaten.

Optimalisatie van de stofwisseling

De bijna-infrarood warmte die aanwezig is in de cocoons zorgt voor de optimalisatie van de stofwisseling. Tijdens een klassiek dieet daalt de stofwisseling wat zorgt voor het zogenaamde 'jojo-effect'. Het succes van SlimLine is dat de stofwisseling wordt geoptimaliseerd. Wanneer de lichaamstemperatuur stijgt met 1°C, dan verhoogt het basaal metabolisme met 6%. De warmte van de cocoon zorgt er dus voor dat uw stofwisseling op peil blijft of op peil wordt gebracht.

Een slechte stofwisseling is dikwijls de oorzaak van teveel gewicht en het niet-slagen van een dieet. Wanneer je dus eerst de oorzaak aanpakt, heb je gegarandeerd succes.

99% zuivere zuurstof

De zuurstof die in het bloed wordt opgenomen heeft effect op de vermoeidheid van het lichaam. Oudere mensen nemen moeilijk zuurstof op waardoor zij vermoeid, ademproblemen hebben, minder alert zijn, enz. De zuurstof die in de huid wordt opgenomen beschermt onze huidcellen tegen vroegtijdige veroudering en degeneratie. Rond 30 jaar wordt deze toevoer slechter en verliest het huidorgaan soms tot 65% van het zuurstofgehalte. Wat zorgt voor slechte stofwisseling tussen de huidcellen en de bevordering van het verouderingsproces.

Het inademen van extra zuurstof zorgt dus voor een gezondere en jongere huid. En een positief effect op vermoeidheid, energietekort en ademhalingsproblemen.

LED lichttherapie

Slappe en overtollige huid, fijne lijnen en tekenen van veroudering verminderen dankzij de LED-lichten. In heel de SlimLine cocoon zijn rode en gele LED modules bevestigd. De veilige voorgeprogrammeerde SI-LED modules hebben drie golflengten: 590 nm; 630 nm en bijna infrarood NIR golflengten. Dit voor het herstel en aanmaak van nieuwe cellen.

In tegenstelling tot de SlimLine POD is de SlimLine POD ultra deluxe uitgerust met een compleet LED gelaatspaneel. Op dit paneel zijn 1334 LED-lichten ingewerkt wat zorgt voor wondheling, huidverjonging en huidverstrakking. Het systeem heeft acht verschillende programma's zodat de meest effectieve combinaties van intensiteit, dosering, energiecycli en lichtflits duurtijd mogelijk zijn.

Slimline
Slimline
Slimline

Maak kennis met Slimline.

Contacteer ons